Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Niet de grootste in omvang, wel in persoonlijke omgang

Wij zijn niet de grootste in geconditioneerd transport, wel de betrouwbaarste. Klanten komen keer op keer bij ons terug omdat onze mensen de dienstverlening begrijpen, realistisch zijn en goed communiceren. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Jocotrans-8912

Wij schudden u de hand en u weet dat het goed zit.

Elkaar in de ogen kunnen kijken, een hand geven en weten dat het goed zit. Dat is waar het in onze dienstverlening om draait. Of u ons nou nodig heeft voor het gekoelde transport van levensmiddelen of het koud vervoeren van halffabrikaten, wij leveren de best mogelijke dienstverlening door persoonlijk contact en realistische doelen. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn daarbij uiteraard belangrijk, maar we zijn nergens zonder goede afspraken. Daarom stellen we in onze logistiek de mens voorop.

Jocotrans-9227

Benieuwd hoe wij uw product gekoeld kunnen vervoeren?

Jocotrans-9198

Onze geschiedenis

Op 1 juli 1990 begint Cor Potuyt samen met zijn vrouw Joke een transportbedrijf: Jocotrans. De eerste jaren opereert het bedrijf nog bescheiden vanaf de Spanjeweg in Bodegraven, maar al snel groeien we uit ons jasje en hebben we een volledig logistiek centrum nodig. Dat hebben we tegenwoordig, aan de Botter pal langs de N11 en vlakbij de A12. Vanaf deze A-locatie bedienen we onder leiding van Marco Pfaff talloze klanten in regio Zuid-Holland en daarbuiten.