Wij richten ons op het transport van gekoelde levensmiddelen in de temperatuurreeks van 0 – 4 °C.

Onze klanten zijn handelaren of producenten van de beste kwaliteit verse levensmiddelen als (geraspte) kaas, vruchtensappen, zuivel, verpakte vis of vleesproducten. Ook het transport van halffabrikaten en grondstoffen voor bv. bakkerij- of ijsindustrie kunnen wij voor u verzorgen.

Wij zijn ook uw partner voor (gekoeld) koerierswerk. Wij leveren uw spoedzending direct uit zonder tussenkomst van op- of overslag. We beschikken over passend materiaal voor het uitvoeren van al uw ad-hoc transportwensen. We leveren uw spoedzending, zonder oponthoud, direct af op het gewenste afleveradres.

Medicijntransport is een verantwoordelijke taak. Om deze reden zijn al onze chauffeurs gecertificeerd volgens Goede Distributie Praktijken (GDP). Dit is een kwaliteitssysteem voor distributie van farmaceutische producten. Het betekent dat uw zending bij Jocotrans in vertrouwde handen is.

Natuurlijk kan Jocotrans u ook ontzorgen op het gebied van geconditioneerde opslag. Wij bieden u mogelijkheden in een grote temperatuurreeks, van diepvries -20°C tot beperkt gekoeld tot +10 °C.

Informeer naar onze mogelijkheden!