Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Geconditioneerd transport met een menselijke maat

Ons geconditioneerde transport wordt gekenmerkt door korte lijnen en heldere communicatie. Wij opereren op een relatief kleine schaal en daardoor kunnen we de menselijke maat handhaven in onze processen. Naast transport is het bovendien mogelijk om producten in ons logistieke centrum gekoeld op te slaan. Meer weten?

Jocotrans-8989

Gekoelde logistiek, warme banden.

Jocotrans is gespecialiseerd in het gekoelde transport van levensmiddelen, zoals kaas, vruchtensappen, zuivel, verpakte vis of vleesproducten. Ook het vervoer van halffabrikaten en grondstoffen voor bijvoorbeeld bakkerijen of de maaltijd-/salade industrie nemen wij graag op ons. Bij elke transportopdracht, hoe groot ook, houden wij de menselijke maat in het oog door goed mee te denken met de klant. Daardoor krijgt u de best mogelijke logistieke oplossing. Benieuwd hoe wij uw product kunnen vervoeren?

Jocotrans-8894

Geconditioneerd transport

Wij kunnen producten vervoeren in een brede gekoelde temperatuurreeks. Levensmiddelen transporteren we vaak op een temperatuur tussen de 0°C en 4°C.

Diepgevroren transport

Levensmiddelen zoals vlees en vis vervoeren we ook vaak diepgevroren. Daarbij hanteren we een temperatuur van -20°C. Ook grondstoffen en halffabrikanten kunnen we bevroren vervoeren.

Gekoelde koeriersdiensten

Jocotrans kan ook spoedtransporten regelen. Het maakt niet uit op welke temperatuur u uw product wil vervoeren. Wij zorgen hoe dan ook voor een zo snel mogelijke afhandeling.

logo-cooltrust

Wij verzorgen ook geconditioneerde opslag

Wilt u uw producten niet alleen gekoeld vervoeren, maar ook geconditioneerd opslaan? Dat kan! In ons logistieke centrum in Bodegraven werken we samen met onze partner Cooltrust Warehousing die beschikt over een geconditioneerd warehouse van 50.000 kubieke meter. Hier kunnen we allerlei hoeveelheden producten opslaan in een temperatuurreeks tussen de -20°C en +15°C. Wilt u producten, zoals kaas, vleeswaren, vis of andere levensmiddelen hier gekoeld opslaan? We gaan graag het gesprek aan om meteen mee te denken over uw logistieke oplossing!

w.3_list_20_10_26_lsf9334copy
Jocotrans-9227

Benieuwd hoe wij uw product gekoeld kunnen vervoeren?